Descargar EBOOK Torres a la cuina autor SERGIO TORRES gratis online


Descargar EBOOK Torres a la cuina autor SERGIO TORRES gratis online Título Del Libro: Torres a la cuina
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 23.55 Mb
Cargado: 2247 veces
Calificaciones del lector: 4.4
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración:
El autor del libro: SERGIO TORRES
El editor: ROSA DELS VENTS
ISBN 13: 9788416430215

Read full description of the books:Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d'alta cuina a l'abast de tothom.

La nostra afició a la cuina va començar quan teníem vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olor i dels sabors que es perfilava als mercats, que recorríem junts.

Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa, vam iniciar un camí per separat que ens va dur al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l'experiència adquirida, les nostres trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l'estrella Michelin l'any 2010.

Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu encara conservem el pis de l'àvia a Barcelona, on hem situat l'Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el nostre I+D, en el qu...


El autor es SERGIO TORRES escribió un interesante libro titulado Torres a la cuina. El libro de la publicó la editorial ROSA DELS VENTS, y en este momento por el libro de Torres a la cuina PDF ISBN (9788416430215) es necesario pagar 21.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Torres a la cuina EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor SERGIO TORRES, que te pueden gustar, igual que el libro de Torres a la cuina EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Torres a la cuina EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Torres a la cuina PDF
Descargar en ERUB Torres a la cuina PDF
Descargar en DOC Torres a la cuina PDF
Descargar en TXT Torres a la cuina PDFReseñas de libro Torres a la cuina


Marc

es simplemente increíble libro!

Manuel

Este libro vale la pena leer!

Nerea

El libro es increíble, la magia que se puede llevar con usted.

Javier

No vale la pena el tiempo invertido.

Daniela

poner el papel higiénico! o en la chimenea!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Torres a la cuina autor SERGIO TORRES gratis online

PDF: torres-a-la-cuina.pdf Torres a la cuina PDF
ERUB: torres-a-la-cuina.epub Torres a la cuina ERUB
DOC: torres-a-la-cuina.doc Torres a la cuina DOC
TXT: torres-a-la-cuina.txt Torres a la cuina TXT