Descargar EBOOK Contes per una setmana autor JORDI SEMPERE ROIG gratis online


Descargar EBOOK Contes per una setmana autor JORDI SEMPERE ROIG gratis online Título Del Libro: Contes per una setmana
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 919 Kb
Cargado: 1195 veces
Calificaciones del lector: 6.4
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración:
El autor del libro: JORDI SEMPERE ROIG
El editor: LLIBRES DE L INDEX
ISBN 13: 9788495317995

Read full description of the books:7 contes per una setmana i una breu història del temps

Què és el temps? Aquesta pregunta potser és massa profunda per als protagonistes d’aquests set relats, que deambulen entre les busques dels rellotges buscant la seva identitat i la resolució dels seus conflictes vitals. Hi ha històries angoixants, còmiques, d’amor i desamor, d’ambicions i turments que es transformen en alegria i ganes de viure, escrites amb un estil fresc i captivador. El senyor J ha perdut el cor i només Déu sap els problemes que ha tingut per trobar-lo. El president dels sorbolons està obsessionat en la recuperació d’una llengua minoritària abocada a la desaparició. En Tic i la Tac tracten de tenir una cita, mentre l’inspector de policia Gutiérrez ja no es veu als miralls ni sap on para la seva ombra. La Florinda i l’Ahmed s’estimen tot i ser fills de la incomprensió, i en Carpanta i en Benzoli no saben com posar fi a les ambicions de Mamà Babaseka. Finalment, el coronel Morales podrà aconseguir el que sempre ha desitjat: la llibertat. Uns relats plens de sarcasme, ironia i, en alguns moments, un cert dramatisme, encara que l’autor sempre vulgui el millor per als seus personatges.
“El professor Soares no sap què dir. En els seus llargs anys d’experimentació i d’estudi mai s’ha trobat amb un cas tan singular i, encara menys, venint d’una personalitat tan destacada. És conscient que es troba en un dels moments més difícils de la seva carrera. Com trobar la llengua que reclama el president d’entre els milers de mostres que ell ha anat recollint? Sí, té una pista, podria ser la llengua dels seus avantpassats... Però com trobar-la si en el seu país hi havia milers de llengües i dialectes minoritaris?


El autor es JORDI SEMPERE ROIG escribió un interesante libro titulado Contes per una setmana. El libro de la publicó la editorial LLIBRES DE L INDEX, y en este momento por el libro de Contes per una setmana PDF ISBN (9788495317995) es necesario pagar 10.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Contes per una setmana EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JORDI SEMPERE ROIG, que te pueden gustar, igual que el libro de Contes per una setmana EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Contes per una setmana EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Contes per una setmana PDF
Descargar en ERUB Contes per una setmana PDF
Descargar en DOC Contes per una setmana PDF
Descargar en TXT Contes per una setmana PDFReseñas de libro Contes per una setmana


Ruben

hay una interesante página

Jorge

Hay claras desventajas

Martina

Ordinario de un solo libro

Manuel

Interesante y небанальный la trama

Rocio

Después de leer este libro, Su vida cambiará!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Contes per una setmana autor JORDI SEMPERE ROIG gratis online

PDF: contes-per-una-setmana.pdf Contes per una setmana PDF
ERUB: contes-per-una-setmana.epub Contes per una setmana ERUB
DOC: contes-per-una-setmana.doc Contes per una setmana DOC
TXT: contes-per-una-setmana.txt Contes per una setmana TXT