Descargar EBOOK 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) autor DAVID ESCAMILLA gratis online


Descargar EBOOK 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) autor DAVID ESCAMILLA gratis online Título Del Libro: 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi)
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 647 Kb
Cargado: 2459 veces
Calificaciones del lector: 3.9
La calidad de la: Escaneado 300 DPI
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración: No
El autor del libro: DAVID ESCAMILLA
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497914581

Read full description of the books:Aquest llibre, dels periodistes David Escamilla i Humberto Salerno, és una invitació a esmolar l’enginy i a no deixar-nos atrapar per actituds pessimistes, tràgiques o derrotistes. Es tracta d’una eina útil i necessària absolutament oportuna en les coordenades actuals: 100 trucs que ens permetran arribar a final de mes, un centenar de consells que ens ajudaran a aprofitar millor els nostres recursos, a fer servir la creativitat i a aprendre a nedar amb fermesa en un entorn complex.
Com podem aconseguir viure més feliçment amb menys ingressos? Com podem organitzar-nos per prevenir situacions encara més compromeses?
Com podem estalviar i ajustar els nostres costos de vida personals i familiars? Com podem aprofitar el nostre potencial creatiu per obtenir més amb menys? L’estil de l’obra és assequible i molt directe, ja que els autors, comunicadors reconeguts, han aconseguit transmetre un bon nombre de missatges de manera que arribin sense complicacions innecessàries a la ment dels lectors.


El autor es DAVID ESCAMILLA escribió un interesante libro titulado 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi). El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) PDF ISBN (9788497914581) es necesario pagar 12.70 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor DAVID ESCAMILLA, que te pueden gustar, igual que el libro de 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) PDF
Descargar en ERUB 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) PDF
Descargar en DOC 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) PDF
Descargar en TXT 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) PDFReseñas de libro 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi)


Pablo

Un libro que me ha impresionado hasta el fondo del alma.

Ivan

Desea perder el tiempo? Este libro es IDEAL.

Andrea

yo no entendí

Carlos

Una obra maravillosa

Noa

estoy absolutamente de nada, no entendía del libro
Añadir comentario
Descargar EBOOK 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) autor DAVID ESCAMILLA gratis online

PDF: 100-trucs-per-arribar-a-final-de-mes-en-temps-de-crisi.pdf 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) PDF
ERUB: 100-trucs-per-arribar-a-final-de-mes-en-temps-de-crisi.epub 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) ERUB
DOC: 100-trucs-per-arribar-a-final-de-mes-en-temps-de-crisi.doc 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) DOC
TXT: 100-trucs-per-arribar-a-final-de-mes-en-temps-de-crisi.txt 100 Trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi) TXT